Klanten die voorgingen

Nieuwe Sluis Terneuzen: team projectmanagers begeleiden met overall planning, begeleiden sessies om knelpunten te inventariseren en op te gaan lossen, teams begeleiden op gebied van Lean Plannen, daily stand en logistieke knelpunten in beeld brengen en oplossen, aan de hand van TOPteam in uitvoering.

Tunnel Rijnlandroute COMOL5, Projectdoel boven individueel doel ziet te krijgen middels doelen stellen, in kaart brengen van knelpunten bij de afbouw van de tunnel, sessies om de werkwijze inzichtelijk te maken, knelpunten te zien en gezamenlijk op te lossen. gebruik maken van boek TOPteam in uitvoering.

Brabants bouwbedrijf diverse projecten, Lean Plannen nieuw leven inblazen, daily stand verbeteren, verbeteren plannen met KYP, gebruik maken van TOPteam in uitvoering.

Brabants bouwbedrijf diverse projecten, opfris trainingen Lean Plannen voor Nederland, Duitsland en Belgie, opfris training Lean Engineering, begeleiden diverse projecten in de uitvoering. gebruik van TOPteam in uitvoering en TOPteam in virtueel bouwen.

Brabantse bouwer: project Eindhoven, eerste keer Plannen met het team, daily stand introduceren en leren houden. Vervolg met projectleiders en uitvoerders Lean plannen aan de hand van boek TOPTeam in uitvoering.

internationaal bouwer en ingenieursbureau, project stationsgebied Groningen, Lean Engineeren van alle werkpakketten, van uitvraag naar DO en UO. Zorgen dat binnen budget het ontwerp wordt gerealiseerd. Boek TOPteam in virtueel bouwen.

Individuele coaching bij diverse bouwbedrijven, directeuren, projectleiders: doelen stellen, gedragsverandering bij jezelf verwezenlijken, welke obstakels herken je bij jezelf, wat kun je doen, om over de drempel te stappen. Wat werkt bij jou?

Bouwer in Brabant: Doelen workshop, begeleiden directie, plan maken voor komende 5 jaar.

Waterschap in Brabant: inspiratiesessies voor projectmanagers, planners medewerkers van projecten, reeel project aanpakken met TOPteam in virtueel bouwen.

Duitse prefab bouwer van units: introduceren Lean kijken en lean plannen en verbeteren, aan de hand van boek TOPteam in uitvoering.